Παναττικό Συλλατηρίο της ΟΣΤΟΕ 19/03/2014

Προς τους   Προέδρους  &  τα  Δ.Σ.  των  Συλλόγων  Συν/χων Μελών  της   Ο.Σ.Τ.Ο.Ε.  

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της επιστολής μας με αριθ. πρωτ. 402/7. 2. 2014, σας υπενθυμίζουμε  ότι το Παναττικό Συλλατηρίο της Ομοσπονδία μας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10,30 στην ιστορική Σίνα  16.

Στην απόφαση της κοινής Σύσκεψης των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Μελών της ΟΣΤΟΕ η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2014, και στην ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΟΣΤΟΕ, υπήρξε η δέσμευση  για την επιτυχία των Συλλαλητηρίων,  να αποσταλούν ανακοινώσεις  από τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων μελών της  ΟΣΤΟΕ   με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε Σύλλογος χωριστά, και να καλούν  τα μέλη τους να συμμετάσχουν δυναμικά  στα προγραμματισμένα Συλλαλητήρια.

Σχετικά με το Παναττικό Συλλαλητήριο της 19ης  Μαρτίου 2014, οργανωτικά, θα πρέπει ο κάθε Σύλλογος να πραγματοποιήσει προσυγκεντρώσεις έξω από τα Γραφεία του  και στη συνέχεια πορεία προς τη οδό Σίνα αριθ. 16, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση, κρατώντας πανώ με συνθήματα επιλογής του,.

Στη συνέχεια της Συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας, με σκοπό τη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και παράδοση σχετικού ψηφίσματος.

 

Συνάδελφοι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια εφησυχασμού.  Οι Κυβερνώντες προσπαθούν να μας διαλύσουν οικονομικά και ψυχολογικά.

ΑΝΤΙΑΣΤΑΘΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΒΓΕΙΤΕ  ΣΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ    ΑΓΩΝΑΣ  –  ΑΓΩΝΑΣ  –  ΑΓΩΝΑΣ

 Με  Συναδελφικούς   Χαιρετισμούς

Για  το  Δ.Σ.  της Ομοσπονδίας  Συνταξιουχικών

Τραπεζικών   Οργανώσεων   Ελλάδος

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο   ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ    ΠΛΙΑΚΟΣ               ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΜΥΛΩΝΑΣ

 

Α Π Ο Δ Ε Κ Τ Ε Σ

Οι  κάτωθι  Σύλλογοι  Συν/χων:

 1. ΕΘΝΙΚΗ   ΤΡΑΠΕΖΑ
 2. ΤΡΑΠΕΖΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ
 3. ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ
 4. ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ
 5. ΙΟΝΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ
 6. ALPHA    BANK
 7. ΕΤΒΑ
 8. AMERICAN   EXPRESS   BANK
 9. ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ   ΤΡΑΠΕΖΑ
 10. ΓΕΝΙΚΗ   ΤΡΑΠΕΖΑ
 11. ΤΡΑΠΕΖΑ   ΑΤΤΙΚΗΣ
 12. ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ
 13. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΘΗΝΩΝ & E.F.G. EUROBANK & ERGASIAS